PXL 20240527 124902599 - Bjorn Wouters BV

Tuin in Bilzen

Bij dit tuinproject in Bilzen hebben we de buitenruimte grondig vernieuwd en een prachtige tuin gecreëerd. Hieronder een overzicht van de werkzaamheden die we hebben uitgevoerd:

Terras voor- en achterzijde

We hebben zowel een terras aan de voorzijde van de woning als een groot achterterras aangelegd. Het achterterras loopt elegant door rondom de vijver, waardoor een harmonieuze verbinding ontstaat tussen het leefgebied en de natuurlijke waterpartij. Dit biedt een ideale plek om gasten te ontvangen, te ontspannen en te genieten van de rustgevende omgeving.

Gazon en beplanting

We hebben een prachtig groen gazon aangelegd dat uitnodigt tot buitenactiviteiten en spel, en tegelijkertijd een verzorgde en open uitstraling aan de tuin geeft. Daarnaast is de beplanting zorgvuldig geselecteerd en aangevuld met schors, wat helpt bij het behoud van vocht en het onderdrukken van onkruid.

Draadomheining, afboording en kiezels

Een draadomheining zorgt voor een duidelijke afbakening van de tuin, terwijl strakke boordstenen een nette en georganiseerde uitstraling bieden. Kiezels zijn toegevoegd als decoratief element, die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel door het bieden van drainage en het verminderen van onderhoud.

PXL 20240527 124437835 - Bjorn Wouters BV

Modern pad naar de voordeur

Het moderne pad naar de voordeur, bestaande uit vier grote tegels, vormt een indrukwekkende entree en leidt bezoekers op elegante wijze naar het huis.

Privacy met stijl

Om extra privacy te waarborgen en tegelijkertijd een stijlvolle touch toe te voegen, is de omheining voorzien van een zwarte doek. Het resultaat is een harmonieuze combinatie van functionaliteit en esthetiek in onze vernieuwde buitenruimte.